Trouwkostuum kopen

Bent u op zoek naar een 2 -of 3-delig trouwkostuum? In ons filiaal in Eindhoven, slaagt u zeker voor uw trouwkostuum. Wij hebben een ruime collectie trouwkostuums van onder andere Humberto, Daniel Hecter, Cartis & Davis en McGregor. Naast deze merken hebben wij nog meerdere merken kostuums in ons assortiment, welke u in onze winkel kunt vinden. U bent van harte welkom bij Best Business in Eindhoven voor uw trouwkostuum.

Trouwkostuum kopen op maat

Wilt u een trouwkostuum kopen op maat? Kom langs in een van onze winkels en laat uw trouwkostuum op maat aanmeten. Ons deskundig winkelpersoneel zal uw trouwkostuum bij u aanmeten. Zo zorgen we er samen voor dat uw trouwkostuum een onuitwisbare indruk zal maken op de belangrijkste dag van uw leven.

Trouwkostuum afstemmen op de bruidsjurk

Door het ruime assortiment van best business is het afstemmen van uw trouwkostuum gemakkelijker dan ooit. Wij begrijpen als geen ander dat u en uw liefde afgestemd op de mooiste dag van u leven willen zijn! Vaak kopen mensen een trouwpak die ook op andere speciale evenementen kan worden gedragen, bij best business krijgt u altijd op het tweede kostuum €100,00 korting. Zo wordt u kast uitgebreid met twee prachtige pakken waardoor u afwisselend de show kan stelen op elk evenement, maar vooral op uw trouwerij.  

Trouwkostuum kopen 

Goedkoop trouwkostuum kopen

Wilt u een mooi trouwkostuum kopen, maar kunt u of wilt u er niet ontzettend veel geld voor kwijt zijn? Spaar onze fashionpunten door aanschaf van de Fashioncard. Hiermee kunt u punten sparen waarmee u korting krijgt.  Voor iedere €1,00 die u uitgeeft, ontvangt u 1 fashionpunt. Per 100 punten krijgt u €5,00 korting op uw volgende aankoop. Vraag hem nu aan; Aanvraag fashioncard

Daarnaast hebben wij een speciale Smoking Aktie. Een smoking van €335,00 nu voor €199,95. Hieronder valt de smoking, smokingshirt, schoenen en het strikje.

Een pak van Humberto

Uw trouwerij is een moment om nooit te vergeten. Bij Humberto staat kwaliteit voorop en wordt er gebouwd aan een merk waar de energie vanaf spat! Dit merk u meteen wanneer u door het leven gaat met een pak van Humberto en zeg nou zelf u wilt toch ook dat de energie er vanaf spat op uw trouwerij? Bekijk ook eens de accessoires van best business en maak het plaatje helemaal af. Voor alle kostuums Eindhoven gaat u naar Best Business.

Maak direct een pasafspraak bij best business