Smoking Nijmegen

Wilt u in Nijmegen een smoking kopen of huren? Helaas is ons filiaal in Nijmegen momenteel gesloten, maar u bent altijd van harte welkom bij Best Business in Eindhoven. In ons premium outlet filiaal kunt u terecht voor smokings en alle accessoires bij uw smoking, zoals het smokingshirt, smokingstrikje en smokingschoenen. 

Smoking kopen

Bovendien is het bij Best Business wel heel aantrekkelijk om een smoking te kopen. Onze actie met smokings geldt namelijk ook in Nijmegen en houdt in dat u een smoking + smokingshirt + strikje + schoenen voor €199,95 koopt. Deze smoking is echt een topper van een mooie kwaliteit en pasvorm en uitermate geschikt voor o.a. studenten, chauffeurs en besturen van carnavalsverenigingen. 

Smoking Nijmegen

In Nijmegen wonen veel studenten die gedurende hun studietijd een smoking nodig hebben. Natuurlijk kunt u deze smoking huren, maar dankzij de smokingactie van Best Business is een eigen Smoking kopen op termijn veel voordeliger. Bovendien heeft u dan een eigen smoking in uw eigen maat die altijd bij u in de kast hangt.

Best Business is overigens niet alleen het adres voor smokings, ook voor alle herenkleding, zowel zakelijk als casual is Best Business het adres. In ons filiaal wordt u deskundig geholpen en nemen wij echt de tijd om samen met u te kijken wat bij u past. 

Voor een goedkope smoking gaat u ook naar Best Business. Wij hebben een speciale smoking aktie.

Smoking Nijmegen

Accessoires bij herenkleding

Naast ons uitgebreide assortiment herenkleding vindt u bij Best Business tevens mooie stijlvolle accessoires voor heren, zoals riemen, stropdassen en schoenen. Maak uw outfit dus compleet bij Best Business.

Trouwkostuum Nijmegen

Gaat u binnenkort trouwen? Kom dan eens bij Best Business Nijmegen langs voor een trouwkostuum. Wij hebben 2-delige kostuums en 3-delige kostuums van bekende merken als Humberto, Carter & Davis, Falabella, Daniel Hechter, McGregor, Louis G., etc

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met Best Business Nijmegen? Neem dan direct contact met ons op!