Smoking huren Nijmegen

Op zoek naar een smoking voor je studentenvereniging, koren of sportclub? Bij Best Business helpen we u graag aan een eigen smoking. Want een eigen smoking kopen heeft veel voordelen.

Een eigen smoking in plaats van smoking huren Nijmegen

Bij Best Business helpen we u graag bij het uitkiezen van uw eigen smoking. Hier kunt u een smoking kopen in plaats van een smoking huren Nijmegen. Vaak krijgen we te horen dat iemand een smoking wilt huren, omdat een eigen smoking erg duur is. Wij bieden vaak smokings aan die goedkoper zijn dan dat u wellicht had gedacht. Wanneer u een smoking jaarlijks draagt, is het goedkoper om een eigen smoking aan te schaffen dan een smoking te huren. Lees meer meer over een pak huren Eindhoven.

Goedkope smoking kopen

Bij Best Business bieden we een speciale aanbieding aan voor een goedkope smoking. Een smoking die normaal €335,- kost heeft u al voor €199,95. Voor deze prijs ontvangt u een smoking, smokingshirt, strikje en bijpassende schoenen. De smoking is van uitstekende kwaliteit en valt uitermate goed.

Voordelen eigen smoking

  • Hygiëne, u weet precies wat er met uw eigen smoking gebeurt.
  • Goede maat, uw eigen smoking past u precies.
  • Voordelig, al na 5x huren bent u met een eigen smoking goedkoper uit.

smoking huren nijmegen

Kom langs!

Best Business is gevestigd in Helmond, Roermond, Hilversum en Eindhoven. U kunt bij ons een prachtige smoking kopen. Ook hier is de aanbieding voor een goedkope smoking beschikbaar. Onze ervaren medewerkers adviseren en informeren u graag over alle mogelijkheden rond het kopen van uw eigen smoking. Kom dus langs!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met Best Business? Neem dan direct contact met ons op!