Smoking huren Eindhoven

Wilt u een smoking huren in Eindhoven? Een smoking kan handig zijn voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld bij carnavalsverenigingen, studentenverenigingen, koren, sportclubs en in bedrijfstakken als chauffeurs en beveiligers. Een smoking huren kan erg handig zijn, maar wist u dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om een eigen smoking te kopen?

Best Business smoking huren Eindhoven

Best Business heeft 3 winkels in Eindhoven waar u terecht kunt voor uw eigen smoking. Wist u dat een smoking kopen in Eindhoven lang niet zo duur is als u wellicht dacht? Als u bijvoorbeeld 1 of 2x per jaar een smoking draagt, is een smoking kopen al snel voordeliger dan een smoking huren Eindhoven.

Waarom een eigen smoking kopen in Eindhoven?

  • Hygiëne, u weet precies wat er met uw eigen smoking gebeurt.
  • Goede maat, uw eigen smoking past u precies.
  • Voordelig, al na 5x huren bent u met een eigen smoking goedkoper uit.

Pak kopen Eindhoven

Goedkope smoking

Best Business heeft een speciale Smoking Aktie. U heeft al een mooie smoking van €335,- voor maar €199,95. Dit bestaat uit:

  • Smoking
  • Smokingshirt
  • Strikje
  • Schoenen

Bent u op zoek anar een goedkope smoking in Eindhoven? Kom naar Best Business!

Meer over goedkope smoking

Best Business in Eindhoven is hét adres om een smoking te kopen. Onze smokings hebben een hele mooie kwaliteit en onze smokingactie is de beste deal in heel Eindhoven. U ontvangt namelijk een smoking + smokingshirt + strikje + schoenen voor slechts 199,95. Voor dit bedrag heeft u een zeer compleet smokingpakket waarmee u zeker voor de dag kunt komen.

Smoking huren Eindhoven

Best Business in Eindhoven

In Eindhoven hebben wij maar liefst 3 winkels, namelijk in Eindhoven Centrum, Eindhoven Woensel en Eindhoven Tongelre. In al onze filialen kunt u terecht voor onze goedkope smokingactie, maar natuurlijk ook voor alle andere herenkleding zowel business als casual. In onze winkels wordt u altijd deskundig geholpen en wij nemen echt de tijd voor u.

Hier vindt u de adressen van onze winkels. Kom gerust eens langs bij Best Business in Eindhoven. 

Een afspraak maken? Dat kan online! Vul het contactformulier in voor het maken van een pasafspraak.

U kunt ook terecht voor: