Smoking Hilversum

Woont of werkt u in Hilversum en heeft u een smoking nodig? Kom dan naar Best Business Hilversum aan de Kerkstraat 112. Bij ons kunt u terecht voor de beste smoking deal van Hilversum en omstreken. Bij Best Business heeft u namelijk al een smoking + smokingshirt + strikje + schoenen voor slechts €199,95!

Smoking Hilversum

Een smoking is voor veel gelegenheden een jusite keuze. Voor een feest, voor uw werk of voor een andere speciale gelegenheid is het vaak nodig om een kwalitatief goede smoking te hebben. Natuurlijk kunt u dan een smoking huren maar is het niet een veel prettiger idee als uw eigen smoking gewoon in de kast hangt? Een smoking die u perfect past en van een prima kwaliteit is gemaakt. Smoking kopen doet u bij Best Business, een prima deal voor een nog betere prijs!

Goedkope smoking, bekijk de aktie smoking + smokingshirt + strikje + schoenen voor slechts €199,95.

Smoking Hilversum

Regels voor het dragen van een smoking

  • Zorg voor een perfect passende smoking, dus niet te breed in de schouders!
  • Draag geen horloge of riem bij de smoking
  • Combineer de smoking niet met kleurrijke accessoires

Bij BestBusiness in Hilversum kunt u rekenen op een uitstekend advies bij het uitkiezen van uw smoking. Onze smokings hebben een hele mooie pasvorm en zijn sober, maar stijlvol. Precies zoals een smoking moet zijn dus.

Overigens vindt u bij BestBusiness Hilversum meer dan alleen uw smoking. In onze winkel kunt u ook uitstekend terecht voor een zakelijk kostuum op maat of een casual outfit. In de winkel vindt u diverse merken zoals Humberto, McGregor, Pierre Cardin en Louis G. 

Komt u ook langs bij Best Business voor uw smoking in Hilversum? U bent van harte welkom. Vragen stellen kan uiteraard via ons contactformulier.