Smoking Helmond

Smoking nabij Helmond kopen of huren? Dan is Best Business het juiste adres. In Helmond hebben wij een Best Business Premium Outlet aan de Ameidestraat 12 en hier vindt u een groot assortiment smokings en accessoires.  

Nieuwe smoking kopen

Best Business is een herenmode formule die zich onderscheidt door haar specialisme op het gebied van zakelijke herenmode, trouwkostuums en vrijetijdsmode. Best business is een begrip in Helmond en omstreken. Onze kracht zit vooral in de prijs-kwaliteitsverhouding die u bijvoorbeeld terugziet in onze smokingactie. 

Smoking kopen nabij Helmond

De smokingactie van Best Business is zeer populair in Helmond en omstreken. En dat is niet voor niets, want het is ook zonder meer de beste deal op het gebied van smokings van zeer goede kwaliteit. 

smoking helmond

Bij Best Business Helmond koopt u een smoking + smokingshirt + strikje + schoenen voor €199,95. 

Een speciale Smoking Aktie, wees er snel bij! Deze smoking heeft een goede pasvorm en is gemaakt van een mooie kwaliteit materiaal. Hiermee koopt u dus een smoking die lang meegaat. Een smoking kopen bij Best Business is voor particulieren een prima alternatief voor het huren van een smoking.

Goedkope smoking

Smokings voor bedrijven en verenigingen in Helmond

Wanneer u met enige regelmaat een smoking draagt, is een smoking kopen al snel voordeliger. Ideaal voor zakelijke herenmode, zoals directies, taxichauffeurs en beveiligingsdiensten. Ook verenigingen maken veelvuldig gebruik van de smokingactie, zoals sportclubs, carnavalsverenigingen en koren. Wilt u een eenduidige uitstraling in uw vereniging of bedrijf, dan vindt u bij Best Business de smoking die bij u past.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met Best Business Helmond? Neem dan direct contact met ons op!

 

Wanneer u in Nijmegen of omgeving woont, bent u tevens van harte welkom bij ons filiaal aan de Lange Hezelstraat te Nijmegen.