Representatieve bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding nodig voor uw mannelijke medewerkers? Dan is Best Business met vestigingen in Eindhoven, Helmond, Den Haag en Hilversum het juiste adres voor u! Bij Best Business kunt u terecht voor eigentijdse, trendy bedrijfskleding en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Hiervoor kunt u langskomen in één van onze winkels, maar wanneer het om grotere aantallen bedrijfskleding gaat, maken wij ook graag een afspraak om de mogelijkheden op maat met u te bespreken.

Representatieve bedrijfskleding

Onze bedrijfskleding heeft als uitgangspunt altijd dat het draagcomfort hoog moet zijn. Tenslotte zullen u en uw medewerkers de bedrijfskleding veel moeten dragen en het is dan ook belangrijk dat dit een goede pasvorm heeft. Ook de uitstraling van de bedrijfskleding is belangrijk, tenslotte vormen uw medewerkers het visitekaartje van uw bedrijf en is de juiste uitstraling, ook qua kleding, hierbij zeer belangrijk.

Bij Best Business kunt u rekenen op een passend advies, waarbij we altijd rekening houden met de aard van de werkzaamheden en de eisen die uw bedrijf stelt aan de kleding. Best Business is leverancier van alle herenkleding, waaronder kostuums, shirts, jacks, broeken en diverse accessoires. Samen met u komen wij altijd tot een passende oplossing voor bedrijfskleding.

Representatieve bedrijfskleding

Referenties bedrijfskleding

BestBusiness bedrijfskleding wordt o.a. reeds gedragen door bedrijven in de volgende branches: autoverkopers, taxichauffeurs, beveiligingsbedrijven, horecapersoneel, vertegenwoordigers en medewerkers van conferentiecentra. Ook tijdens speciale evenementen waaraan uw bedrijf deelneemt, zoals beurzen of shows is de representatieve bedrijfskleding van Best Business de perfecte oplossing voor uniformiteit in uitstraling. Enkele van onze referenties zijn: Nefkens Peugeot, Cibatax, FC Eindhoven, Eindhoven Airport, Unipartners, Combinet, Phillips & DAF.

Kortom, bent u op zoek naar representatieve bedrijfskleding met een hoog draagcomfort en een uitstraling die past bij uw bedrijf, dan is Best Business de leverancier voor u. Alle mogelijkheden, ook als het gaat om maatwerk, borduringen en meer, bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Maak direct een afspraak met onze account manager!

Representatieve bedrijfskleding