Carnavalskleding heren

Carnavalskleding voor heren nodig? Best Business is de leverancier van smokings die door veel heren tijdens het carnaval worden gedragen. 

Bent u lid van de Raad van Elf of heeft u een andere officiële functie in het bestuur van een carnavalsvereniging, dan is een smoking vaak verplicht om te dragen. Tijdens de officiële activiteiten voorafgaand aan het carnaval dragen veel heren een smoking, zoals voorgeschreven door de carnavalsvereniging.

Best Business carnavalskleding heren

Best Business heeft diverse filialen in het Zuiden van Nederland, zoals Eindhoven, HilversumNijmegen en Helmond. In deze plaatsen wordt het carnaval uitbundig gevierd en veel heren zijn hier dan ook op zoek naar een goede smoking die echter niet te duur is. Best Business is het adres voor prettig geprijsde smokings van uitstekende kwaliteit.

De smokingactie van Best Business bestaat uit een complete smoking, oftewel smoking + smokingshirt + strikje + schoenen. Dit alles kost normaal gesproken 335,00 maar is bij Best Business nu te koop voor 199,95. U loopt er tijdens alle officiële carnavalsactiviteiten keurig bij in een smoking van Best Business. 

Komt u vooral langs in één van onze winkels om direct een smoking in uw maat uit te zoeken. Heeft u interesse in een groot aantal smokings, bijvoorbeeld als u het gehele bestuur van uw carnavalsvereniging in dezelfde smoking wilt kleden, kunt u contact opnemen met sales@bestbusiness.nl.

Carnavalskleding heren

Carnavalskleding heren nodig? Een smoking? Kom langs bij Best Business, wij adviseren u graag!

Behalve smokings voor carnavalsverenigingen leveren wij ook smokings aan studentenverenigingen, muziekkorpsen, sportclubs en andere verenigingen die uniformiteit met hun kleding willen uitstralen. Interesse in de mogelijkheden voor uw vereniging of club? Neem dan vrijblijvend contact op met sales@bestbusiness.nl.