Referenties

Referenties van taxibedrijf Cibatax

kleding taxibedrijf eindhoven

Professionele uitstraling door het dragen van stijlvolle business kostuums is een belangrijk onderdeel van ons imago”

P&O manager: Rob van Lieshout

Taxibedrijf Cibatax in Eindhoven is al ruim 40 jaar een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Eindhoven en omgeving. Destijds gestart met 2 auto’s is Cibatax inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 100 voertuigen.

Cibatax is gespecialiseerd in (straat)-taxi-, zorg-, luchthaven-, directie- en contractvervoer en ook behoren koeriersdiensten tot de mogelijkheid. Op dit moment zijn er ca. 70 taxi’s (personenauto’s) en ongeveer 30 taxibussen, 24 uur per dag beschikbaar.

Cibatax heeft de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staan. Sinds 2003 is de ISO 9001: 2000 certificering behaald. Stijlvolle en representatieve kleding voor de chauffeuses/chauffeurs levert een belangrijke bijdrage aan deze hoge eis.

kleding taxibedrijf eindhoven

"Al onze chauffeurs gaan al bijna 10 jaar gekleed in de mooie, kwalitatief hoogwaardige business kostuums van Best Business".

P&O-manager Rob van Lieshout is erg te spreken over de kwaliteit van deze donkerblauwe duurzame business kostuums en de levering/service van Best Business. "Onze medewerkers worden uitstekend geadviseerd door het personeel in de winkel en eventueel afwijkende maten worden snel geleverd".

Best Business levert dankzij een prettige samenwerking al jarenlang een belangrijke bijdrage aan het imago van Cibatax”!

www.cibatax.nl

 

Wilt u ook graag de mogelijkheden bespreken die Best Business uw organisatie kan bieden, neem dan contact op met ons via: 040-2415089

 

BedrijfskledingBedrijfskledingReferenties bedrijfskleding