Referenties

Referentie van taxibedrijf Cibatax

kleding taxibedrijf eindhoven        www.cibatax.nl               kleding taxibedrijf eindhoven

Professionele uitstraling door het dragen van stijlvolle business kostuums, is een belangrijk onderdeel van ons imago.” 
P&O manager Rob van Lieshout

Taxibedrijf Cibatax in Eindhoven is al ruim 40 jaar een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Eindhoven en omgeving. Destijds gestart met 2 auto’s, is Cibatax inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 100 voertuigen.

Cibatax is gespecialiseerd in (straat-)taxi-, zorg-, luchthaven-, directie- en contractvervoer. Ook koeriersdiensten behoren tot de dienstverlening van Cibatax. Op dit moment zijn er circa 70 taxi’s (personenauto’s) en ongeveer 30 taxibussen, 24 uur per dag beschikbaar.

Cibatax heeft de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staan. Sinds 2003 is de ISO 9001: 2000 certificering behaald. De stijlvolle en representatieve kleding voor de chauffeuses/chauffeurs draagt bij aan het voldoen aan deze kwaliteitscertificering.

"Al onze chauffeurs gaan al bijna 10 jaar gekleed in de mooie en kwalitatief hoogwaardige kostuums van Best Business. Onze medewerkers worden uitstekend geadviseerd door het personeel in de winkel en eventueel afwijkende maten worden snel geleverd. Best Business levert dankzij een prettige samenwerking al jarenlang een belangrijke bijdrage aan het imago van Cibatax!"

 Wilt u ook weten wat de B2B service van Best Business uw organisatie te bieden heeft, neem dan contact op met ons via: 040-2415089

 

BedrijfskledingBedrijfskledingReferenties bedrijfskleding