Maatkostuums

Voor maatkostuums is Best Business Meet het juiste adres! Op zoek naar een kwalitatief maatkostuum voor een speciale gelegenheid als een gala of bruiloft? Maak een pasafspraak en kom langs!

Gepersonaliseerd kostuum

Uw kostuum, geheel gepersonaliseerd tot in de details. Onze maatkostuums worden met de hand vervaardigd en u heeft de keuze uit meer dan 1000 stoffen. Wist u dat onze maatkostuums al vanaf 950,- verkrijgbaar zijn?

Heeft bijvoorbeeld al gedacht welke stof of kleur uw maatkostuum moet worden? Daarnaast kunt u uw maatkostuum complementeren met manchetknopen of andere accessoires. Door de ruime keuze krijgt u een gepersonaliseerd kostuum dat perfect past bij uw wensen en voorkeuren. 

De voordelen van een maatkostuum bij Best Business;

  • Alleen bekende topmerken
  • Deskundig personeel
  • Diverse kleuren, materiaalsoorten en accessoires
  • Advies op maat bij een afspraak

Maatkostuums

Maatkostuums in Eindhoven

Bent u geïnteresseerd in een maatkostuum? Komt u dan gerust eens naar ons filiaal op de Demer in Eindhoven. Onze deskundige medewerkers zullen uw maten opmeten, u adviseren over welke te maken keuzes zodat u het maatkostuum krijgt waar u naar op zoek bent! 

Wij maken graag een afspraak met u in ons filiaal in Eindhoven.

Naar Maatkostuums Maak een afspraak

Kom naar de winkel om ons gehele assortiment te bekijken of maak direct een afspraak met 1 van onze adviseurs om u te voorzien van het perfecte advies.  

Of wilt u graag de mogelijkheden bespreken die Best Business uw organisatie kan bieden, neem dan contact op met onze Accountmanager via 06-30976821!