Bedrijfskleding horeca

Bent u op zoek naar corporate fashion of representatieve bedrijfskleding binnen de horeca? Dan bent u bij Best Business aan het juiste adres.

Bedrijfskleding horeca in Eindhoven

Zeker in de horecabranche is het belangrijk dat uw medewerkers er representatief uitzien. Bij het ontvangen van uw gasten tot het aan tafel bedienen is de uitstraling van uw medewerkers van groot belang. Met de zakelijke herenmode van Best Business weet u dat het personeel er verzorgd uitziet en u kunt bij Best Business de kleding voordelig aanschaffen. Uiteraard is onze kleding van een goede kwaliteit zodat ook bij het intensieve gebruik dat in de horeca normaal is, de kleding de juiste uitstraling behoudt.

Bedrijfskleding horeca

Assortiment bedrijfskleding horeca

Wij leveren o.a. kostuums, Maatpakken, colberts, pantalons en een zeer groot assortiment aan representatieve overhemden. Ook voor accessoires als stropdassen en sokken bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u een maatkostuum voor de horeca? Ook dan kunt u prima slagen bij Best Business. Alle maatkostuums worden met de hand vervaardigd en u heeft keuze uit meer dan 1000 stoffen vanaf €399,99.

Advies op maat voor bedrijfskleding

Zeker bij de aanschaf van Representatieve bedrijfskleding voor de horeca is een persoonlijk advies op maat erg prettig. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze adviseurs die u graag, ook buiten onze winkelopeningstijden, adviseren over uw keuze. Natuurlijk kunt u bij ons de kleding uitgebreid passen en zullen wij u graag praktisch en modebewust adviseren op het gebied van uw bedrijfskleding horeca.

Meer informatie? Neem contact met ons op via onze contactpagina of met het Best Business filiaal van uw keuze.

 

 

 

Best Business: best deal in town, voor bedrijfskleding horeca, maar ook voor vertegenwoordigers, taxichauffeurs en andere branches waar representatieve bedrijfskleding gewenst is!