Herenmode

Op zoek naar herenmode? Ontdek het brede assortiment aan herenmode van Best Business.

Herenmode voor elke gelegenheid

Bij Best Business vindt u herenmode voor verschillende gelegenheden. Zo hebben wij casual kleding zoals jeans en truien. Ook hebben wij verschillende kostuums, pakken en maatpakken in ons assortiment. Voor zowel zakelijk als speciale gelegenheden bieden wij verschillende opties voor trendy herenmode.

Maatpakken

Een pak vinden dat voldoet aan al uw wensen kan weleens lastig zijn. Wij raden dan ook vaak een maatpak aan omdat deze altijd mooi goed zit en helemaal aangepast kan worden naar uw stijl en smaak. Bij Best Business helpen wij u graag met het vinden van een mooi en goed zittend maatpak. 

Een maatpak hoeft niet duur te zijn. Bij Best Business heeft u namelijk al een maatpak vanaf €399,99. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, afwerkingen en patronen. Zo heeft u voor een mooi bedrag een uniek maatpak.

Herenmode

Kostuums

Een tweedelig of een driedelig kostuum kopen? Bij Best Business helpen wij u met advies en aankoop. Voor alleen een pantalon en colbert of nog een gilet kunt u kiezen uit verschillende soorten. Maak uw kostuum compleet met een overhemd en stropdas. Kom in de winkel langs en pas uw nieuwe trouwkostuum of maatkostuum.

Accesoires maatpak

Ook voor alle accesoires voor uw maatpak bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo maakt u uw pak compleet met een manchetknopen en een riem. Voor verschillende dassen zoals een stropdas of een vlinderdas kunt u ook bij ons terecht. Bezoek onze winkel voor advies in accesoires passend bij uw maatpak.

Herenmode

Kom langs voor advies

Voor het assortiment van Best Business kunt u op verschillende locaties terecht. Zo zijn er drie winkels in Eindhoven en is er een Premium Outlet in Helmond, Roermond, Hilversum en Diemen. Zo is er altijd een locatie waar u terecht kunt voor de herenmode van Best Business.

Assortiment  Alle winkels

Assortiment herenmode Eindhoven: Jassen · Overhemden · Truien · Polo's · Broeken · Kostuums · Colberts · Maatpakken · Accessoires